IMG_2655.jpg
IMG_2910.jpg
IMG_2922.jpg
IMG_2655.jpg

Leven als een God in Frankrijk!


SCROLL DOWN

Leven als een God in Frankrijk!


Domaine Les Quatre Terres


Domaine Les Quatre Terres is een groot verbouwd wijnhuis (carré vorm) gelegen in de prachtige wijnstreek De Beaujolais, 30 km ten noord westen van Lyon. De ligging is fantastisch. Men heeft een schitterend uitzicht over de wijnranken. 

Het domein ligt aan de rand van een dorp, niet afgelegen maar de stilte zal u overweldigen. Ook is er een riant zwembad met ligbedden, douche etc. In het gebouw bevinden zich 2 woningen, alle 2 met een eigen ingang, en een extra riante studio, in de winter van 2016 geheel gerenoveerd.

In de tuin aan de zuidkant, treft u een ruim zwembad aan. Het bevindt zich tussen de wijnranken. In de tuin heeft u verder een schitterend uitzicht op de "Beaujolais". U bevindt zich hier dan ook naar onze mening op een van de mooiste plekjes van Frankrijk.

 

Deze woning is zeer sfeervol ingericht. Keuken en woonkamer vormen één geheel. Er kunnen 5-6 personen in deze woning verblijven. Lees meer →

Deze woning heeft een originele Franse woonkeuken met alle moderne faciliteiten. Deze woning is geschikt voor 5 personen. Lees meer →

De studio bevindt zich op de begane grond, is geschikt voor 2 personen en kan voor uitbreiding van zowel woning 1 als woning 2 dienen. De studio heeft een eigen ingang. Lees meer →

IMG_2910.jpg

Genieten


GenietenTwee smaakvolle woningen

Er zijn 2 smaakvolle woningen met eigen terrassen en maximale privacy. Woning 1 grenst aan de tuin en woning 2 ligt aan het grote binnenplein.

Het zwembad met terrassen is voor de gasten uit beide woningen. Beide woningen beschikken over een draadloze (WIFI) internetaansluiting. De derde woning, met de ingang aan de buitenzijde, wordt bewoond door de conciërge. 

Zie plattegrond voor een gedetailleerd beeld van het domein.

Extra

Er is een ruimte (kelder) met een wasmachine en wasrek waarvan u gebruik kunt maken.

Ook zijn er twee kinderbedjes en twee kinderstoelen aanwezig (te gebruiken in beide woningen). 

Op de begane grond treft U een geheel vernieuwde studio aan. Geschikt voor 2 personen. Deze studio kan als extra aanvulling dienen voor zowel woning 1 als 2. De studio heeft een eigen ingang.

IMG_2922.jpg

Rust en vrijheid


Rust en vrijheid


Wijnkelder

Originele staat.

De oude wijnkelder is nog intact, deze bevindt zich in de kelder. Hier kunt u gerust een kijkje in nemen of even van een heerlijk drankje genieten met uw vrienden of familie in deze koele ruimte. 

Wat is er te doen?

Er zijn prachtige wandelroutes in de buurt. De Beaujolais, met zijn vele heuvels en dalen, is een uitdaging voor de geoefende fietser. De wijngaarden zelf zijn toegankelijk voor mountain bikes.

Nabij zijn er 2 uitstekende tennisbanen die toegankelijk zijn voor onze gasten.

Omgeving

Belevenissen.

Deze verbouwde wijnboerderij in de Beaujolais is aan alle kanten omgeven door wijnranken van de bekende wijn. Maar de "Beaujolais" is meer dan alleen wijn. 

Het is een mooi en heuvelachtig gebied met pittoreske dorpjes en oude kerken.

Culinair

Gastronomie.  

De Beaujolais staat bekend om zijn culinaire keuken. Het is dan ook bijna een must om aan één van de vele restaurants een bezoek te brengen.

 
 

Uw gastheer

Hans van den Oever

Heeft voor u alvast een aantal restaurants op een rijtje gezet. Inclusief zijn persoonlijke mening, de verhouding tussen prijs/kwaliteit, en een aantal extra punten.